ANGST

Soms kan een kind een onverklaarbare weerstand voelen voor bepaalde situaties, bijvoorbeeld een nieuwe school, de tandarts, spelen bij iemand die een hond heeft of enge dingen in zijn slaapkamer. Samen met je kind ga ik op zoek naar de oplossing: wat heeft hij nodig om niet meer bang te zijn?

REACTIES VAN OUDERS

 

HS: “Lieve Marlies, hierbij wil ik je even zeggen dat je mijn dochter goed geholpen hebt. Je hebt van een bang meisje een leuke tiener weten te maken. Je stelt kinderen op hun gemak en gaat ongedwongen met ze aan het werk. Mijn dochter vond de gesprekken met jou heerlijk en heeft er veel aan gehad. Heel hartelijk dank hiervoor.”

MS: ”Onze 10-jarige zoon had al een tijd last van slaapproblemen vanwege angsten. Hij durfde niet in zijn eigen bed te slapen. Hoezeer wij ook probeerden om zijn angsten weg te nemen, het lukte maar niet. Op aanraden van onze huisarts is hij met Marlies in aanraking gekomen. Onze zoon voelde zich vanaf het eerste gesprek op zijn gemak bij Marlies. Zij is een gepassioneerde kindercoach die kennelijk de juiste snaren bij kinderen weet te raken. Al na het eerste gesprek ging het slapen beter en na een week of zes (en evenzoveel gesprekken later) was het probleem verholpen. Hij ligt nu heerlijk relaxed in zijn eigen bed te slapen. Wij vonden het echt verrassend om te zien hoe snel Marlies dit “voor elkaar heeft gekregen”. Marlies heeft erop gewezen dat wanneer onze zoon om welke reden dan ook toch weer last van zijn angsten krijgt, wij haar direct kunnen bellen. Dan kan ze gelijk bijsturen. Deze manier van werken typeert Marlies: flexibel, gedreven en gericht op structurele oplossingen!”

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.